Laden Evenementen

Project 21 wordt eenmaal in de drie jaar georganiseerd voor JongNL-leden uit de groepen 6, 7, 8 van de bassischool of uit de brugklas. Het is een intensieve doe-dag met echte JongNL-activiteiten.

Wegens GROOT SUCCES in 2023 wordt Project 21 in 2024 herhaald

Project 21 vindt slechts eenmaal in de 3 jaar plaats (hierna dus pas weer in 2027).

  • Openluchtmuseum Eynderhoof is exclusief voor JongNL-ers op 25 mei geopend.
  • Er kunnen slechts 90 jeugd-deelnemers meedoen.
  • Goed samenwerken, actief meedoen en de binding met leeftijdgenoten ervaren maakt deze dag zo sjiek en een echte JongNL-activiteit. Gedurende dag trotseren jullie diverse uitdagingen, die jullie samen tackelen.
  • De JongNL spelpijlers spel, creativiteit en natuurbeleving komen aan bod in de 6 rondes.
  • In de 7e ronde gaan jullie samen dineren in de buitenlucht.

De junioren reizen als ‘TimeTravelers’ terug naar het jaar 1893: “hoe overleef ik zonder spelcomputer, mobieltje of elektriciteit?” Welke junioren zijn het snelste, handigste of het slimste? Kortom ze gaan allerlei unieke JongNL-activiteiten doen die ze waarschijnlijk nog nooit eerder hebben gedaan. De hele dag is één ontdekkingsreis in 1894 met stoere activiteiten. Lees bij de downloads hiernaast meer over het programma. Door de inzet van heel veel Eynderhoof-vrijwilligers en JongNL-Limburg-vrijwilligers wordt er een gevarieerd programma neergezet met echt ‘voor elk wat wils’. Eynderhoof is een openluchtmuseum in Nederweert Eind, maar laat je niet misleiden door het woord ‘museum’ want het wordt dus een super ruige dag met allerlei samenwerkingsactiviteiten, doe-dingen en spellen die de deelnemers van hun JongNL-bucketlist kunnen afstrepen.

LET OP : VOL = VOL

Horen jouw junioren bij één van de 90 gelukkige jeugd-deelnemers?
Geef je dan snel op voor deze once-in-a-lifetime-experience.

>>>AANMELDEN<<<

Deel dit verhaal, kies je platform!