Algemene informatie

JN Leveroy, Jong Nederland Leveroy, is een jeugdvereniging dat als doel heeft de jeugd van Leveroy, van 5 t/m 17 jaar, te vermaken door middel van wekelijkse groepsbijeenkomsten. Activiteit, spel, natuur en sport zijn de pijlers waarop we onze activiteiten baseren. Hierbij staat altijd voorop dat kinderen samen met hun leeftijdsgenoten én de leiding een leuke avond hebben. Het spelen in groepsverband, waarin geen prestaties verlangd worden is erg bevorderlijk voor de ontplooiing van elk kind. Het bestuur en alle leiding bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Wil je vrijwilliger worden? Neem een kijkje op deze pagina.

De groepen zijn ingedeeld naar leeftijdscategorie: van de minioren (vanaf 5 jaar) tot aan de senioren (tot en met 17 jaar). Met uiteraard aan de leeftijd aangepast programma.

De bijeenkomsten vinden plaats in het prachtige clubgebouw van JN Leveroy, aan de Graanmolen. Samen met voetbalvereniging SV Leveroy en tennisvereniging Leveroy, mogen we gebruik maken van alle faciliteiten. Van keuken, speelzaal tot loungeruimte.

Naast de wekelijkse groepsbijeenkomsten vinden er ook andere activiteiten plaats, zoals het zomerkamp en diverse toernooien.

JN Leveroy is aangesloten bij Jong Nederland Limburg, het provinciale bureau van Jong Nederland. Om de binding en uitwisseling met de regio en de provincie te voeden en te behouden organiseren beide overkoepelende organisaties ook eigen activiteiten waar wij aan mee doen.

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in applicaties (computerprogramma’s) en computers bewaren, dus ook voor Jong NL Leveroy. Wij moeten ons aan de regels in deze nieuwe verordening houden.

Wij vinden het belangrijk om bewust om te gaan met persoonsgegevens, daarom houden wij ons aan ‘t privacybeleid van Jong NL Limburg

Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op: jnl@jnleveroy.nl